Chouchou Cuisine シュシュクイジーン

お菓子レシピと料理レシピ、材料から作り方までわかりやすく動画で紹介。

基本のカスタードプリンレシピ|Basic Custard Pudding Recipe

Chouchou Cuisin/シュシュクイジー

基本のカスタードプリンレシピ
How to make Basic Custard Pudding|Pudding Recipe

昔ながらのなつかしいプリン。
Old fashioned pudding.
基本のカスタードプリンの作り方を紹介。
作り方は動画で見て下さい😀
Introducing how to make Basic Custard Pudding
Please see the video how to make.😀

f:id:chouchoucuisine:20200403231248p:plain

基本のカスタードプリン レシピ|Basic Custard Pudding Recipe

「材料」カラメル
ラニュー糖 20g
水 大さじ1/2
お湯 大さじ1

「材料」プリン
たまご 2個
卵黄 1個
ラニュー糖 40g
牛乳 200ml
バニラビーンズ 1/2本
※200ml プリンカップ(2個分)

「作り方」カラメル
1、グラニュー糖、水を鍋に入る、中火にかけ飴色になるまで待つ。
2、飴色になったらお湯を入れる。一気に沸騰しカラメル完成。
3、出来たカラメルをカップに入れる。

「作り方」プリン
1、鍋に牛乳、グラニュー糖、バニラバニラビーンズを入れ60℃に温める。
2、たまごをボールに入れ軽く混ぜる。
3、混ぜたたまごに①を入れ軽く混ぜる。
4、混ぜ合わせた物を茶漉しでこしながら、カラメルを入れたカップに入れ、アルミホイルで蓋をする。
5、バットにカップを入れ、お湯を入れる。
6、オーブン予熱140℃、140℃で35分焼く。
7、焼けたら、固まっている事を確認する。
8、粗熱を取り冷蔵庫で8時間程度冷やせば、できあがり。

「Ingredients」Caramel
20g Granulated sugar
8ml Water (1/2tbsp)
15ml Hot water (1tbsp)

「Ingredients」Pudding
2 Egg
1 Egg yolk
40g Granulated sugar
200ml Milk
1/2 Vanilla beads
※200ml pudding cup (2pieces)

「How to make」 Caramel
1. Put the granulated sugar and water in a pot, put it on medium heat and wait until the caramel becomes colored.
2. Add hot water when caramelized. It boiled at once and the caramel was completed.
3. Put the resulting caramel in a cup.

「How to make」 Pudding
1. Put milk, granulated sugar and vanilla beans in a pan and warm to 60 ° C.
2. Put the eggs in a bowl and mix gently.
3. Add ① to the mixed egg and mix gently.
4. Strain the mixture with a strainer, put it in a cup with caramel, and cover with aluminum foil.
5. Put the cup in the vat and add hot water.
6. Preheat oven at 140℃. Bake at 140℃ for 35 minutes.
7. If burnt, confirm that it is solid.
8. Take the rough heat and cool it in the refrigerator for about 8 hours.


基本のカスタードプリンの作り方|How to make Basic Custard Pudding|Pudding Recipe

----------------------------------------------------------------------

Chouchou Cuisine/シュシュクイジー
◆高評価、チャンネル登録お願いします↓
http://www.youtube.com/c/chouchoucuisine?sub_confirmation=1

-----------------------------------------------------------------------

◆ブログ読者になる↓
https://chouchoucuisine.hatenablog.com/

Twitterフォローお願いします↓
https://twitter.com/ChouchouCuisine

Instagramフォローお願いします↓
https://www.instagram.com/chouchou_cuisine/

TikTokフォローお願いします↓
https://www.tiktok.com/@chouchoucuisine

-----------------------------------------------------------------------

「機材」Equipment
Camera : panasonic LUMIX G7
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
Mic : RODE Vidio Mic Pro+

-----------------------------------------------------------------------

#プリン #カスタードプリン #プリンの作り方