Chouchou Cuisine シュシュクイジーン

お菓子レシピと料理レシピ、材料から作り方までわかりやすく動画で紹介。

ガトーショコラの作り方|How to make Gateau Chocolate

Chouchou Cuisine/シュシュクイジー

ガトーショコラの作り方|How to make Gateau Chocolate

とっても簡単、甘さ控えめガトーショコラの作り方を紹介。

作り方は動画で見て下さい😀

Introducing how to make gateau chocolate, which is very easy and modest in sweetness.
Please see the video how to make😀

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ガトーショコラ レシピ|Gateau Chocolate Recipe

「材料」
たまご 4個
無塩バター 120g
チョコレート 200g 
薄力粉 80g
※ケーキ型 18cm

「作り方」
1、たまごを溶く。
2、バターとチョコレートを湯煎にかけて溶かす。
3、湯煎からはずし①を4回に分けて入れて混ぜる。
4、薄力粉を振り入れさっくりと混ぜる。
5、型に生地を流し入れる。
6、オーブン予熱180℃、180℃で45分焼く。
7、焼き上がったら粗熱を取り型から取り外す。
8、十分に冷めたら、できあがり。

「Ingredients」
4 Egg
120g Salt-free butter
200g Chocolate
80g Weak flour
※Cake mold 18cm

「How to make」
1, Melt the eggs.
2. Melt butter and chocolate in a hot water bath.
3. Remove the from the hot water bath and add the egg in four portions and mix.
4. Sprinkle the flour and mix thoroughly.
5. Pour the dough into the mold.
6. Preheat oven 180 ℃, bake at 180 ℃ for 45 minutes.
7. After baking, remove the rough heat and remove it from the mold.
8. When it cools down, it is completed.


ガトーショコラの作り方|How to make Gateau Chocolate

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「機材」Equipment
Camera : panasonic LUMIX G7
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
Mic : RODE Vidio Mic Pro+

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Music
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