Chouchou Cuisine シュシュクイジーン

お菓子レシピと料理レシピ、材料から作り方までわかりやすく動画で紹介。

ミルクティープリン レシピ |Milk Tea Pudding Recipe

ChouchouCuisin/シュシュクイジー

ミルクティープリン レシピ
How to make Milk Tea Pudding|Pudding Recipe

美味しい紅茶の香りがするミルクティープリン。
Milk tea pudding with delicious black tea aroma.
ミルクティープリンの作り方を紹介。
作り方は動画で見て下さい😀
Introducing how to make Basic Custard Pudding
Please see the video how to make.😀

f:id:chouchoucuisine:20200412142351p:plain

ミルクティープリン レシピ |Milk Tea Pudding Recipe

「材料」カラメル
ラニュー糖 40g
水 大さじ1
お湯 大さじ2

「材料」プリン
たまご 2個
卵黄 2個
ラニュー糖 50g
牛乳 280ml
紅茶の葉 大さじ1
※200ml プリンカップ(3個分)

「作り方」カラメル
1、グラニュー糖、水を鍋に入る、中火にかけ飴色になるまで待つ。
2、飴色になったらお湯を入れる。一気に沸騰しカラメル完成。
3、出来たカラメルをカップに入れる。

「作り方」プリン
1、鍋に牛乳、グラニュー糖、紅茶の葉を入れ80℃に温める。
2、たまごをボールに入れ軽く混ぜる。
3、混ぜたたまごに①を入れ軽く混ぜる。
4、混ぜ合わせた物を茶漉しでこしながら、カラメルを入れたカップに入れ、アルミホイルで蓋をする。
5、バットにカップを入れ、お湯を入れる。
6、オーブン予熱140℃、140℃で30分焼く。
7、焼けたら、固まっている事を確認する。
8、粗熱を取り冷蔵庫で8時間程度冷やせば、できあがり。

「Ingredients」Caramel
40g Granulated sugar
15ml Water (1tbsp)
30ml Hot water (2tbsp)

「Ingredients」Pudding
2 Egg
2 Egg yolk
50g Granulated sugar
280ml Milk
15g Tea leaves (1tbsp)
※200ml pudding cup (3pieces)

「How to make」 Caramel
1. Put the granulated sugar and water in a pot, put it on medium heat and wait until the caramel becomes colored.
2. Add hot water when caramelized. It boiled at once and the caramel was completed.
3. Put the resulting caramel in a cup.

「How to make」 Pudding
1. Put milk, granulated sugar and tea leaves in a pan and warm to 80 ℃.
2. Put the eggs in a bowl and mix gently.
3. Add ① to the mixed egg and mix gently.
4. Strain the mixture with a strainer, put in a cup with caramel, and cover with aluminum foil.
5. Put the cup in the vat and add hot water.
6. Bake at 140℃ and 140℃ for 30 minutes.
7. Take out of the oven and confirm that it is hardened.
8. Remove the crude heat and cool in the refrigerator for about 8 hours to complete.


ミルクティープリンの作り方|How to make Milk Tea Pudding|Pudding Recipe

----------------------------------------------------------------------

Chouchou Cuisine/シュシュクイジー
◆高評価、チャンネル登録お願いします↓
http://www.youtube.com/c/chouchoucuisine?sub_confirmation=1

-----------------------------------------------------------------------

◆ブログ読者になる↓
https://chouchoucuisine.hatenablog.com/

Twitterフォローお願いします↓
https://twitter.com/ChouchouCuisine

Instagramフォローお願いします↓
https://www.instagram.com/chouchou_cuisine/

TikTokフォローお願いします↓
https://www.tiktok.com/@chouchoucuisine

-----------------------------------------------------------------------

「機材」Equipment
Camera : panasonic LUMIX G7
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
Mic : RODE Vidio Mic Pro+

-----------------------------------------------------------------------

#プリン #ミルクティープリン #プリンの作り方

houCuisin/シュシュクイジー