Chouchou Cuisine シュシュクイジーン

お菓子レシピと料理レシピ、材料から作り方までわかりやすく動画で紹介。

おいしい味噌汁の作り方|How to make Miso Soup Recipe

Chouchou Cuisine/シュシュクイジー

おいしい味噌汁の作り方|How to make Miso Soup Recipe

おいしい味噌汁が簡単に作れます💖
You can easily make Miso Soup
おいしい味噌汁の作り方を紹介。
作り方は動画で見て下さい😀
Introducing how to make Miso Soup
Please see the video how to make.😀

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おいしい味噌汁 レシピ|Miso Soup Recipe

「材料」
水 900ml
昆布 15g
かつお節 20g
豆腐 120g
油揚げ 1枚
味噌 35g
青ねぎ 適量

「作り方」
1、鍋に水、昆布を入れ弱火で30分煮出す。
2、昆布を取りだし、かつお節を入れ弱火で3分煮出す。
3、灰汁を取り、笊にキッチンペーパーを引きかつお節を取り除く。
4、再び、出汁を鍋に移し、豆腐、油揚げを入れ中火で温める。
5、煮え花で火を止める。
6、お椀に入れ、青ねぎを加えれば、できあがり。

「Ingredients」
900ml Water
15g Kelp
20g Bonito flakes
120g Tofu
1  Deep-fried tofu
35g Miso
Green onion Appropriate amount

「How to make」
1. Put water and kelp in a pan and simmer for 30 minutes on low heat.
2. Take out the kelp, add bonito flakes and simmer for 3 minutes on low heat.
3. Take the lye and pull the kitchen paper on the bowl to remove the bonito flakes.
4. Once again, transfer the dashi stock to a pan, add tofu and deep-fried tofu and warm on medium heat.
5. Turn off the heat before boiling.
6. Put it in a bowl and add green onion to finish.


おいしい味噌汁の作り方|How to make Japanese Miso Soup|Miso Soup Recipe|Chouchou Cuisine

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「機材」Equipment
Camera : panasonic LUMIX G7
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
Mic : RODE Vidio Mic Pro+

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Music
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