材料2つ!チョコレートクランチの作り方| Chocolate Crunch Recipe
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チョコレートクランチが簡単に作れます💖
You can easily make Chocolate Crunch Recipe
作り方は動画で見て下さい😀
Please see the video how to make.😀
チョコレートクランチの作り方| Chocolate Crunch Recipe
チョコレートクランチ レシピ| Chocolate Crunch Recipe
「材料」
チョコレート 150g
コーンフレーク 50g
「作り方」
1、耐熱容器ラップをしチョコレートを割り入れる。
2、蓋をぜず600Wの電子レンジで1分20秒加熱する。
3、コーンフレークを入れ混ぜる。
4、冷蔵庫で2時間ほど冷やせば、できあがり。
「Ingredients」
150g Chocolate
50g Corn flakes
「How to make」
1. Spread plastic wrap on a heat-resistant container and break the chocolate into small pieces.
2. Heat in a 600W microwave oven for 1 minute and 20 seconds without the lid.
3. Add corn flakes and mix.
4. Cool it in the refrigerator for about 2 hours and it's done.
【材料2つ】チョコクランチの作り方|How to make Chocolate Crunch| Sweets Recipe| Chouchou Cuisine
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Camera : panasonic LUMIX G7
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
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