Chouchou Cuisine シュシュクイジーン

お菓子レシピと料理レシピ、材料から作り方までわかりやすく動画で紹介。

おかずレシピ 手羽元のさっぱり煮の作り方|Boiled Chicken Recipe

Chouchou Cuisine/シュシュクイジー

おかずレシピ 手羽元のさっぱり煮の作り方|Boiled Chicken Recipe

手羽元のさっぱり煮が簡単に作れます💖
You can easily make Boiled Chicken
手羽元のさっぱり煮の作り方を紹介。作り方は動画で見て下さい😀
Introducing how to make Boiled Chicken.
Please see the video how to make.😀

f:id:chouchoucuisine:20200803233951p:plain

手羽元のさっぱり煮 レシピ|Boiled Chicken Recipe

「材料」
手羽元 12本
しょうゆ 54ml(大さじ3)
みりん 54ml(大さじ3)
お酢 45g (大さじ3)

「作り方」
1、鍋に全ての材料を入れる。
2、中火にかけ、蓋をする。
3、沸騰したら弱火にして蓋をし煮詰める。
4、手羽元を時々裏返しながら20分ほど煮詰めれば、できあがり。

「Ingredients」
12 Chicken
54ml Soy sauce (3tbsp)
54ml Sweet sake (3tbsp)
45ml Vinegar (3tbsp)

「How to make」
1. Put all ingredients in the pan.
2. Put over medium heat and cover.
3. When it boils, turn it to low heat and cover with a lid.
4. Boil the chicken for 20 minutes while turning it over and it's done.


[おかずレシピ] 手羽元のさっぱり煮の作り方|How to make Japanese Boiled Chicken Recipe|Chouchou Cuisine

----------------------------------------------------------------------

Chouchou Cuisine/シュシュクイジー
◆高評価、チャンネル登録お願いします↓
http://www.youtube.com/c/chouchoucuisine?sub_confirmation=1

-----------------------------------------------------------------------

◆ブログ読者になる↓
https://chouchoucuisine.hatenablog.com/

Twitterフォローお願いします↓
https://twitter.com/ChouchouCuisine

Instagramフォローお願いします↓
https://www.instagram.com/chouchou_cuisine/

TikTokフォローお願いします↓
https://www.tiktok.com/@chouchoucuisine

-----------------------------------------------------------------------

「機材」Equipment
Camera : panasonic LUMIX G7
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
Mic : RODE Vidio Mic Pro+

-----------------------------------------------------------------------

Music
You Tube オーディオライブラリ

-----------------------------------------------------------------------