Chouchou Cuisine シュシュクイジーン

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美味しさ3倍!コーヒーゼリープリンの作り方|Coffee Jelly Pudding Recipe ASMR

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コーヒーゼリープリンが簡単に作れます💖
You can easily make Coffee Jelly Pudding Recipe
作り方は動画で見て下さい😀
Please see the video how to make.😀

コーヒーゼリープリンの作り方|Coffee Jelly Pudding Recipe

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コーヒーゼリープリン レシピ|Coffee Jelly Pudding Recipe

 

「材料」プリン
たまご 2個
牛乳 250ml
ラニュー糖 60g(大さじ5) 
バニラエッセンス 6滴
粉ゼラチン 5g

「材料」コーヒーゼリー
無糖コーヒー 150ml
ラニュー糖 12g(大さじ1)
粉ゼラチン 3g
生クリーム or コーヒーフレッシュ 適量

カップサイズ 200㏄(3個分)

「作り方」
1、ボールにたまごを入れ混ぜる。
2、鍋に牛乳、砂糖を入れ60℃に加熱する。
3、火を止め、粉ゼラチンを加え混ぜる。
4、カップにプリン液を3等分し入れる。
5、冷蔵庫に入れ3時間ほど冷やし固める。
6、コーヒー、砂糖を鍋に入れ60℃に加熱する。
7、火を止め、粉ゼラチンを加え混ぜる。
8、固まったプリンの上にコーヒーを3等分し入れる。
9、冷蔵庫に入れ1時間ほど冷やし固める。
10、生クリーム or コーヒーフレッシュをかければ、できあがり。

「Ingredients」pudding
2 Egg
250ml Milk
60g Sugar(5tbsp)
6 drops of Vanilla extract
5g Powdered gelatin

「Ingredients」coffee jelly
150ml Black coffee 150ml
12g Sugar(1tbsp)
3g Powdered gelatin
Fresh cream or Coffee cream

※Cup size 200㏄ (for 3 pieces)

「How to make」
1. Put the egg in a bowl and mix.
2. Put milk and sugar in a pan and heat to 60 ℃.
3. Turn off the heat, add gelatin powder and mix.
4. Divide the pudding liquid into 3 equal parts in a cup.
5. Put it in the refrigerator and let it cool and harden for about 3 hours.
6. Put coffee and sugar in a pan and heat to 60 ℃.
7. Turn off the heat, add gelatin powder and mix.
8. Divide the coffee into 3 equal parts on top of the hardened pudding.
9. Put it in the refrigerator and let it cool for about 1 hour to harden.
10. Sprinkle with fresh cream or coffee cream and you're done.


美味しさ3倍!コーヒーゼリープリンの作り方|How to make Coffee Jelly Pudding| Chouchou Cuisine ASMR

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Camera : Panasonic LUMIX GH5
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
Mic : RODE Vidio Mic Pro+

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