Chouchou Cuisine シュシュクイジーン

お菓子レシピと料理レシピ、材料から作り方までわかりやすく動画で紹介。

自家製なめらかカスタードプリン レシピ|Smooth Custard Pudding Recipe

Chouchou Cuisin/シュシュクイジー

自家製なめらかカスタードプリン レシピ|Smooth Custard Pudding Recipe

とろとろでなめらかなカスタードプリンは最高です💖
Smooth Custard Pudding.
なめらかカスタードプリンの作り方を紹介。
作り方は動画で見て下さい😀
Introducing how to make Smooth Custard Pudding
Please see the video how to make.😀

f:id:chouchoucuisine:20200502142022p:plain

自家製なめらかカスタードプリン レシピ|Smooth Custard Pudding Recipe

「材料」カラメル
ラニュー糖 40g
水 大さじ1
お湯 大さじ2

「材料」プリン
たまご 1個
卵黄 2個
牛乳 200ml
生クリーク 150ml
ラニュー糖 40g
バニラオイル 3滴
※200ml プリンカップ(3個分)

「作り方」カラメル
1、グラニュー糖、水を鍋に入る、中火にかけ飴色になるまで待つ。
2、飴色になったらお湯を入れる。一気に沸騰しカラメル完成。
3、出来たカラメルをカップに入れる。

「作り方」プリン
1、鍋に牛乳、グラニュー糖を入れ60℃に温める。
2、たまごをボールに入れ軽く混ぜる。
3、混ぜたたまごに①を入れ軽く混ぜ、バニラオイルを加えて混ぜる。
4、混ぜ合わせた物を茶漉しでこしながら、カラメルを入れたカップに入れ、アルミホイルで蓋をする。
5、バットにカップを入れ、お湯を入れる。
6、オーブン予熱140℃、140℃で35分焼く。
7、焼けたら、固まっている事を確認する。
8、粗熱を取り冷蔵庫で6時間程度冷やす。
9、生クリームをホイップし冷えたプリンに乗せれば、できあがり。

「Ingredients」Caramel
40g Granulated sugar
15ml Water (1tbsp)
30ml Hot water (2tbsp)

「Ingredients」Pudding
1 Egg
2 Egg yolk
200ml Milk
150ml Fresh cream
40g Sugar
3 drops of vanilla oil
※200ml pudding cup (3pieces)

「How to make」 Caramel
1. Put the granulated sugar and water in a pot, put it on medium heat and wait until the caramel becomes colored.
2. Add hot water when caramelized. It boiled at once and the caramel was completed.
3. Put the resulting caramel in a cup.

「How to make」 Pudding
1. Put milk and granulated sugar in a pan and warm to 60 ℃.
2. Put the egg in a bowl and mix gently.
3. Put ① into the mixed egg and mix gently, add vanilla oil and mix.
4. Strain the mixture with a strainer, put it in a cup with caramel, and cover with aluminum foil.
5. Put the cup in the vat and add hot water.
6. Preheat oven 140 ℃, bake at 140 ℃ for 35 minutes.
7. Take out of the oven and confirm that it is hardened.
8. Take crude heat and cool in the refrigerator for about 6 hours.
9. Whip the fresh cream and put it on a chilled pudding to make it.


自家製なめらかカスタードプリンの作り方|How to make Homemade Smooth Custard Pudding|Pudding Recipe

----------------------------------------------------------------------

Chouchou Cuisine/シュシュクイジー
◆高評価、チャンネル登録お願いします↓
http://www.youtube.com/c/chouchoucuisine?sub_confirmation=1

-----------------------------------------------------------------------

◆ブログ読者になる↓
https://chouchoucuisine.hatenablog.com/

Twitterフォローお願いします↓
https://twitter.com/ChouchouCuisine

Instagramフォローお願いします↓
https://www.instagram.com/chouchou_cuisine/

TikTokフォローお願いします↓
https://www.tiktok.com/@chouchoucuisine

-----------------------------------------------------------------------

「機材」Equipment
Camera : panasonic LUMIX G7
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
Mic : RODE Vidio Mic Pro+

-----------------------------------------------------------------------

#プリン #なめらかプリン #カスタードプリン
#家で一緒にやってみよう #StayHome #WithMe