Chouchou Cuisine シュシュクイジーン

お菓子レシピと料理レシピ、材料から作り方までわかりやすく動画で紹介。

ダブルキャラメルプリンの作り方|How to make Double Caramel Pudding|Pudding Recipe

Chouchou Cuisine/シュシュクイジー

ダブルキャラメルプリンの作り方
How to make Double Caramel Pudding|Pudding Recipe

ダブルキャラメルプリンの作り方を紹介。
作り方は動画で見て下さい😀
Introducing how to make Double caramel pudding.
Please see the video how to make.😀

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ダブルキャラメルプリン レシピ|Double Carame Pudding Recipe

「材料」カラメル
ラニュー糖 80g
水 大さじ2
お湯 大さじ3

「材料」プリン
たまご 2個
卵黄 1個
牛乳 280ml
※200ml プリンカップ(3個分)

「作り方」カラメル
1、グラニュー糖、水を鍋に入る、中火にかけ飴色になるまで待つ。
2、飴色になったらお湯を入れる。一気に沸騰しカラメル完成。
3、出来たカラメルソースの半分をカップに入れる。

「作り方」プリン
1、カラメルソースを半分残した鍋に牛乳を入れ60℃に温める。
2、たまごをボールに入れ軽く混ぜる。
3、混ぜた、たまごに①を入れ軽く混ぜる。
4、混ぜ合わせた物を茶漉しでこしながら、カラメルを入れたカップに入れ、アルミホイルで蓋をする。
5、バットにカップを入れ、お湯を入れる。
6、オーブン予熱140℃、140℃で30分焼く。
7、そのままオーブンの中に10分置き余熱でしっかり固める。
8、焼けたら、固まっている事を確認する。
9、粗熱を取り冷蔵庫で6時間程度冷やせば、できあがり。

「Ingredients」Caramel
80g Granulated sugar
30ml Water (2tbsp)
45ml Hot water (3tbsp)

「Ingredients」Pudding
2 Egg
1 Egg yolk
280ml Milk
※200ml pudding cup (3pieces)

「How to make」 Caramel
1. Put the granulated sugar and water in a pot, heat over medium heat and wait until the caramel color.
2. Add hot water when caramelized. It boiled at once and the caramel was completed.
3. Put half of the caramel sauce into the cup.

「How to make」 Pudding
1. Put the milk in a pot with half of the caramel sauce and warm it to 60 ° C.
2. Put the eggs in a bowl and mix gently.
3. Add ① to the mixed egg and mix gently.
4. Strain the mixture, put it in a cup with caramel, and cover with aluminum foil.
5. Put the cup in the vat and add hot water.
6. Preheat oven 140 ℃, bake at 140 ℃ for 30 minutes.
7. Place it in the oven for 10 minutes with residual heat, Solidify
8. If burnt, confirm that it is solid.
9. Take the rough heat and cool it in the refrigerator for about 6 hour.


ダブルキャラメルプリンの作り方|How to make Double Caramel Pudding|Pudding Recipe

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「機材」Equipment
Camera : panasonic LUMIX G7
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
Mic : RODE Vidio Mic Pro+

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