Chouchou Cuisine シュシュクイジーン

お菓子レシピと料理レシピ、材料から作り方までわかりやすく動画で紹介。

濃厚カスタードプリンの作り方|How to make Custard Pudding|Pudding Recipe

Chouchou Cuisine/シュシュクイジー

濃厚カスタードプリンの作り方
How to make Custard Pudding|Pudding Recipe

濃厚カスタードプリンの作り方を紹介。

作り方は動画で見て下さい😀

Introducing how to make rich custard pudding.
Please see the video how to make.😀

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濃厚カスタードプリン レシピ|Custard Pudding Recipe

「材料」カラメル
ラニュー糖 40g
水 大さじ1
お湯 大さじ2

「材料」プリン
たまご 3個
ラニュー糖 50g
牛乳 220ml
生クリーム 50ml
バニラビーンズ 1/2本
※200ml プリンカップ(3個分)

「作り方」カラメル
1、グラニュー糖、水を鍋に入る、中火にかけ飴色になるまで待つ。
2、飴色になったらお湯を入れる。一気に沸騰しカラメル完成。
3、出来たカラメルをカップに入れる。

「作り方」プリン
1、鍋に牛乳、生クリーム、バニラビーンズを入れ60℃に
温める。
2、たまご、グラニュー糖をボールに入れ軽く混ぜる。
3、混ぜたたまごに①を入れ軽く混ぜる。
4、混ぜ合わせた物を茶漉しでこしながら、カラメルを入れたカップに入れ、アルミホイルで蓋をする。
5、バットにカップを入れ、お湯を入れる。
6、オーブン予熱150℃、150℃で35分焼く。
7、焼けたら、固まっている事を確認する。
8、粗熱を取り冷蔵庫で6時間程度冷やせば、できあがり。

「Ingredients」Caramel
50g Granulated sugar
15ml Water (1tbsp)
30ml Hot water (2tbsp)

「Ingredients」Pudding
3 Egg
50g Granulated sugar
220ml Milk
70ml Fresh cream
1/2 Vanilla beads
※200ml pudding cup (3pieces)

「How to make」 Caramel
1. Put the granulated sugar and water in a pot, put it on medium heat and wait until the caramel becomes colored.
2. Add hot water when caramelized. It boiled at once and the caramel was completed.
3. Put the resulting caramel in a cup.

「How to make」 Pudding
1. Put milk, cream and vanilla beans in a pan and bring to 60 ℃
warm.
2. Put eggs and granulated sugar in a bowl and mix gently.
3. Add ① to the mixed egg and mix gently.
4. Strain the mixture, put it in a cup with caramel, and cover with aluminum foil.
5. Put the cup in the vat and add hot water.
6. Preheat oven 150 ℃, bake at 150 ℃ for 35 minutes.
7. If burnt, confirm that it is solid.
8. Take the rough heat and cool it in the refrigerator for about 6 hours.


濃厚カスタードプリンの作り方| How to make Custard Pudding|Pudding Recipe

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「機材」Equipment
Camera : panasonic LUMIX G7
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
Mic : RODE Vidio Mic Pro+

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