Chouchou Cuisine シュシュクイジーン

お菓子レシピと料理レシピ、材料から作り方までわかりやすく動画で紹介。

ミラノ風プリン レシピ|Milano Style Pudding Recipe

Chouchou Cuisin/シュシュクイジー

ミラノ風プリン レシピ
How to make Milano Style Pudding|Pudding Recipe

普通のプリンとは別次元の新食感プリン。
Milano-style pudding recipe. A new texture pudding of a different dimension from ordinary pudding.

ミラノ風プリンの作り方を紹介。
作り方は動画で見て下さい😀
Introducing how to make Milano Style Pudding.
Please see the video how to make.😀

f:id:chouchoucuisine:20200308213212p:plain

ミラノ風プリン レシピ|Milano Style Pudding Recipe

「材料」カラメル
ラニュー糖 40g
水 大さじ1
お湯 大さじ2

「材料」プリン
たまご 1個
卵白 130ml
生クリーム 200ml
ラニュー糖 60g
バニラオイル 小さじ1/2(8滴程)
※18㎝×8㎝用 耐熱容器(1個分)

「作り方」カラメル
1、グラニュー糖、水を鍋に入る、中火にかけ飴色になるまで待つ。
2、飴色になったらお湯を入れる。一気に沸騰しカラメル完成。
3、出来たカラメルソースの耐熱容器に入れる。

「作り方」プリン
1、生クリームにグラニュー糖、バニラオイルを入れ60℃に温める。
2、たまご、卵白をボールに入れ軽く混ぜる。
3、混ぜた、たまごに①を入れ軽く混ぜる。
4、混ぜ合わせた物を漉し機でこす、茶漉しでこしながらカラメルを入れた容器に入れ、アルミホイルで蓋をする。
5、バットに容器を入れ、お湯を入れる。
6、オーブン予熱150℃、140℃で60分焼く。
7、焼き上がりを確認する。(少し揺れる程度でOK)
8、粗熱を取り冷蔵庫で8時間程度冷やせば、できあがり。

「Ingredients」Caramel
40g Granulated sugar
15ml Water (1tbsp)
30ml Hot water (2tbsp)

「Ingredients」Pudding
1 Egg
130ml Egg white
200ml Fresh cream
40g Granulated sugar
2.5ml Vanilla oil (1/2tsp)
※18㎝ x 8㎝ heat-resistant container (for one)

「How to make」 Caramel
1. Put the granulated sugar and water in a pot, heat over medium heat and wait until the caramel color.
2. Add hot water when caramelized. It boiled at once and the caramel was completed.
3. Put the caramel sauce into a heat-resistant container.

「How to make」 Pudding
1. Add granulated sugar and vanilla oil to fresh cream and warm to 60 ℃
2. Put the egg and egg white in a bowl and mix gently.
3. Add ① to the mixed egg and mix gently.
4. Strain the mixed ③ with a strainer, put in a caramelized container, and cover with aluminum foil.
5. Put the container in the vat and add hot water.
6. Oven preheating 150 ℃. Bake at 140 ° C for 60 minutes.
7. Check if it is baked. (A little shaking is OK)
8. Take the rough heat and cool it in the refrigerator for about 8 hours.


ミラノ風プリンの作り方|How to make Milano Style Pudding|Pudding Recipe

----------------------------------------------------------------------

Chouchou Cuisine/シュシュクイジー
◆高評価、チャンネル登録お願いします↓
http://www.youtube.com/c/chouchoucuisine?sub_confirmation=1

-----------------------------------------------------------------------

◆ブログ読者になる↓
https://chouchoucuisine.hatenablog.com/

Twitterフォローお願いします↓
https://twitter.com/ChouchouCuisine

Instagramフォローお願いします↓
https://www.instagram.com/chouchou_cuisine/

-----------------------------------------------------------------------

「機材」Equipment
Camera : panasonic LUMIX G7
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
Mic : RODE Vidio Mic Pro+

-----------------------------------------------------------------------

#プリン #ミラノ風プリン #プリンの作り方