Chouchou Cuisine シュシュクイジーン

お菓子レシピと料理レシピ、材料から作り方までわかりやすく動画で紹介。

究極の卵かけご飯の作り方 TKG|Japanese food recipe ” Raw Egg Over Rice ”

Chouchou Cuisine(シュシュクイジーン)へようこそ。

見ていただきありがとうございます♪

Welcome to Chouchou Cuisine.

Thank you for watching ♪

 

究極の卵かけご飯が簡単に作れます💖
You can easily make Raw Egg Over Rice
作り方は動画で見て下さい😀
Please see the video how to make.😀

究極の卵かけご飯の作り方 TKG| Raw Egg Over Rice Recipe

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とろろ濃厚でおいしい!

究極の卵かけご飯 TKGレシピ| Raw Egg Over Rice Recipe

「材料」卵かけご飯用 出汁醬油
醬油 80g
昆布 2g

「材料」土鍋ご飯
お米 3合
水 600ml

「材料」卵かけご飯 TKG
たまご 1個

「作り方」
1、鍋に醬油、昆布を入れ60℃に温め、冷まします。
2、土鍋にお米、水を入れ中火で6分、とろ火で12分炊きます。
3、火を止めたら、そのまま15分蒸らす。
4、ご飯をお茶碗に入れ、卵をご飯に乗せます。
5、作った卵かけご飯用の出汁醬油をかければ、出来上がり。

「Ingredients」Dashi soy sauce
80g Soy sauce
2g Kelp

「Ingredients」Donabe rice
450g Rice
600ml Water

「Ingredients」Raw egg over rice
1 Raw egg.

「How to make」
1. Put soy sauce and kelp in a pan and heat to 60 ℃ to cool.
2. Put rice and water in a clay pot and cook over medium heat for 6 minutes and low heat for 12 minutes.
3. After turning off the heat, wait for 15 minutes.
4. Put the rice in a bowl and put the raw egg on the rice.
5. Add soy sauce and it's done.


究極の卵かけご飯の作り方 TKG|Japanese food ” How to make Raw Egg Over Rice ” |Chouchou Cuisine

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「機材」Equipment
Camera : panasonic LUMIX G7
Lens : LUMIX 25mm F1.7
Lens : Filter : Kenko
Mic : RODE Vidio Mic Pro+

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